foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Ibi inaugura una Aula de Cultura de la UA

S'estableix de manera permanent una Aula de Cultura pertanyent a l'entitat universitària per a la realització de cursos, seminaris, en coordinació amb la regidoria d'Educació

L’Ajuntament d’Ibi ha procedit, aquest dimarts, 14 de gener, a la inauguració i presentació de l’Aula de Cultura de la Universitat d’Alacant en el Centre Cultural Salvador Miró, a la qual van assistir Carles Cortés Orts, vicerector de Cultura, Esports i Llengües de la UA; Mª José Herrero Alpañés, primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament d’Ibi; Mar Iglesias García, directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística; Nuria Guillem Torres, regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ibi, així com altres membres de la Corporació Municipal i un nodrit grup de professors, coordinadors i treballadors de la UA.

Es tracta d’un conveni signat entre Ajuntament d’Ibi i Universitat d’Alacant mitjançant el qual s’estableix de manera permanent una Aula de Cultura pertanyent a l’entitat universitària per a la realització de cursos, seminaris i totes aquelles activitats pròpies d’una aula universitària, en coordinació amb la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ibi.

Carles Cortés va destacar que “la Universitat d’Alacant sempre ha estat present a Ibi. Compta amb un Museu de la Biodiversitat i també amb l’Estació Biològica de Torretes. El pas que hui fem demostra que des de la UA creiem en la ciutat i la comarca a través de la nova aula universitària que aportarà tota l’oferta de la nostra universitat a partir d’ara també a Ibi“.

Després del descobriment de la placa per part del vicerector de Cultura, Esports i Llengües de la UA, Carles Cortés, i la regidor delegada de l’àrea d’Educació, Nuria Guillem, va tindre lloc en el centre cultural un espectacle de dansa, ‘Cementeri de flors’, a càrrec de l’Aula de Dansa Contemporània de la Universitat d’Alacant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *