foradia cdturisme

Oliva es prepara per una nova edició de les Llegendes del Pinet

El pròxim 25 de gener, a partir de les 10.30 hores

Com cada any, el mes de gener és molt mogudet al barri del Raval d’#Oliva. Després de les Calderes i del Porrat de Sant Antoni, arriba #VivimiContemelRaval amb les #LlegendesdelPinet amb Escola Teatre d’Oliva, Rodamón en acció i les associacions de veïns Associació del Raval-Gerreria, El Raval de Oliva en Acción i Pinet.

Un gran Porrat

El porrat, aquest esdeveniment tan arrelat a Oliva, es va inaugurar el passat 10 de gener. Tots els veïns i veïnes van poder gaudir del mercat fins a les 20 hores.

El dissabte 11 es van desenvolupar les populars Calderes de Sant Antoni: 4.000 racions d’arròs caldós amb fesols i nap, una gran tasca que van fer els festers de Sant Vicent qui són els que amb el seu esforç i dedicació mantenen viva aquesta tradició tan pròpia del poble.

El dissabte va haver una recepció del grup modernista al Porrat de Sant Antoni, al carrer de Sant Vicent, amb tallers i jocs infantils. També va tindrà lloc la visita guiada al Museu Etnològic i a les 16 h, visita guiada al Museu Arqueològic.

El porrat de Sant Antoni va estar ambientat gràcies al ball d’època a càrrec de l’associació cultural ‘Amigos de modernismo de Alcoy’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *