foradia subscriutegrat

Oliva presenta a Fitur la seua oferta turística d’esport, naturalesa, gastronomia i oci

La presentació oficial se celebrarà el dijous 23 de gener a les 12.00 h en el Pavelló 7 i comptarà amb la presència d'Alberto Contador

Oliva Turisme acudeix a FITUR amb tots i cadascun dels atractius del municipi i amb l’aposta d’aconseguir un turisme de qualitat sota el paraigua de la sostenibilitat i la innovació.

S’han presentat en el saló de Plens de l’Ajuntament d’Oliva les novetats de l’oferta turística per a FITUR 2020, una proposta que es donarà a conéixer de manera més concreta, el dijous 23 de gener a les 12.00 hores en el Pavelló 7, de IFEMA.

La 10a edició de la ‘Gran Fondo’ Alberto Contador es presentarà oficialment en FITUR i comptarà amb moltes novetats, tant esportives com organitzatives. Aquesta edició, que espera congregar a 4.000 participants, se celebrarà el 26 de setembre, en el resort Oliva Nova Beach & Golf.

Segons ha comentat Sandra Düster, directora comercial d’Oliva Nova: “Portem molts anys treballant l’esport amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme no sols amb el ciclisme, sinó també amb el futbol, el rugbi o l’hípica“. A més, Düster s’ha mostrat molt optimista de cara a les previsions de visitants internacionals per a participar en la prova.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *