foradia subscriutegrat

Oliva prepara la 18 edició del Poefesta amb grans convidats

Entre els dies 25 i 27 de novembre la ciutat de la Safor tindrà una gran programació d'activitats que giraran al voltant de la poesia

Oliva torna a gaudir de la poesia un any més el Poefesta, i ja són 18 anys consecutius. Per a celebrar aquesta majoria d’edat enguany estaran presents convidats d’alt nivell poètic que aniran des de tota Espanya. Des de l’organització estan molt satisfets per l’acollida que té aquest esdeveniment any rere any, i asseguren que: “Un any més, continuem comptant amb les millors veus del panorama artístic actual, que ens permet situar a Oliva com la capital de la poesia”.

La programació començarà el dia 25 de novembre a les 20h, amb el XVIII Festival de Poesia al Centre Polivalent. L’acompanyament visual estarà de la mà d’Àlex Pallí, i participaran poetes com Josep Pedrals (Barcelona), Leire Bilbao (Ondarroa), Teresa Pasqual (Grau de Gandia), Mario Obrero (Getafe), Aurora Luque (Almeria), i Raquel Lansero (Jerez de la Frontera). A més, la intervenció musical estarà a càrrec de la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet, que posarà punt final a aquest festival.

L’endemà, a les 19h i al mateix lloc, tindrà lloc una conversa amb Luis García Montero, que des dels inicis del poefesta ha estat sempre present. Enguany presentarà l’obra ‘Una año y tres meses’, un llibre que és un dels més importants de la poesia en l’actualitat. García Montero és poeta i director de l’Instituto Cervantes, i un dels intel·lectuals més respectats.

Per al diumenge 27 de novembre, a les 19h, es tancarà l’edició del Poefesta amb un convidat molt important, el cantautor xativí, Raimon, que estarà en l’acte ‘Dos amics com vosaltres: Raimon parla de Joan Fuster’. Amb motiu del centenari del naixement de l’escriptor de Sueca, que tenia gran amistat amb Raimon, es parlarà sobre la seua relació i la importància de la seua obra, que el va situar com un dels pensadors més complets i decisius.

Totes aquestes activitats són d’accés gratuït i lliure, fins a completar l’aforament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *