foradia subscriutegrat

L’ensulsida d’un edifici al carrer Sant Agustí causa una víctima mortal

Ha afectat a part dels edificis del carrer Sant Agustí 8 i 10 localitzant-se una veïna sense vida entre les runes

S’ha produït una ensulsida, al voltant de les deu del matí, en un dels edificis situats al carrer Sant Agustí 8 i 10. A l’espera de la investigació, sembla que ha col·lapsat la part posterior dels immobles, a causa de les fortes pluges.

Al no poder localitzar-se a una de les inquilines, s’ha desplaçat fins al lloc una patrulla canina que, per fi, ha localitzat el cos sense vida d’una dona, de 75 anys d’edat, que vivia al quart pis de l’edifici número 8. 

La subdelegada del Govern, Araceli Poblador, també s’ha presentat a Alcoi per a conéixer la situació i donar suport. Els familiars de la víctima han rebut atenció psicològica.

Des de l’ajuntament han explicat que “no consta cap expedient obert sobre cap de les dues propietats, ni relatius a la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE), que es va passar en el seu moment, ni a altres problemes”. 

L’immoble número 8 és propietat de diversos propietaris, entre els quals es troba la víctima i el número 10 és propietat d’un únic propietari. L’edifici contigu, el número 6, ha sigut rehabilitat recentment. L’ajuntament ha decidit desallotjar les finques del número 6 i 8 del carrer Sant Gregori així com el solar posterior que s’utilitza com a aparcament. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *