foradia subscriutegrat

Seguiment del temporal a Alcoi

Des de l'Ajuntament s'ha estat treballant perquè la ciutat torne a la normalitat. El temporal ha deixat 265 litres d'aigua a la ciutat

El matí d’aquest dimarts a les 7 ha tingut lloc una reunió entre l’alcalde, regidors del govern i tècnics per a valorar la situació i determinar les accions a dur a terme. Tal com es va comunicar ahir ja van obrir els centres educatius de la ciutat en tots els nivells. Els parcs de la ciutat i el poliesportiu de Caramanxel ‘Juan Agudo Garat’ van romandre, però, tancats, mentre que el Poliesportiu Francisco Laporta va estar tancat parcialment. Suspesos els entrenaments exteriors i els del Pavelló Mutualitat de Llevant, també es va tancar el gimnàs. Va haver-hi activitat normal en el Pavelló Miguel Sarasa i a les sales de tennis de taula i arts marcials.

Des de l’Ajuntament s’ha continuat treballant per a retornar la normalitat a totes les urbanitzacions, també atenent els diferents despreniments, marges i murs que el temporal ha causat a la ciutat. També, recorda el govern municipal, que durant la passada matinada de dilluns es va produir l’ensulsiada parcial de la façana d’un immoble situat al carrer de la Casa Blanca número 28. En la matinada anterior, és a dir en la del 19 al 20 de gener, es va produir l’enfonsament parcial de l’edifici situat al carrer Pintor Casanova 36, tots dos edificis són de titularitat privada. Pel que respecta a l’edifici del Carrer de la Casa Blanca, assenyalar que no consta cap expedient de ruïna i el propietari tènia llicencia per a la seua rehabilitació des de novembre, sense que es tinga constància que l’haguera realitzada. L’Ajuntament ha comunicat al propietari que ha de retirar els enderrocs que han caigut a la via pública i estabilitzar la façana per a evitar riscos.

En cas que el propietari no complira amb les seues obligacions, a més d’aplicar les sancions pertinents l’Ajuntament actuarà d’ofici retirant els enderrocs i passant el càrrec al propietari. També ha emés una ordre perquè els Serveis Tècnics Municipals amb caràcter urgent retiren els enderrocs que impedeixen l’accés lliure als habitatges i comerços confrontants. En aquest edifici no vivia cap persona però s’han hagut de desallotjar sis de les cases confrontants. Quatre d’ells estaven en un allotjament turístic i s’han reallotjat en l’Hostal Savoy. Les úniques dues persones que vivien de manera permanent en l’altre edifici confrontant han estat en cases de familiars.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *