foradia subscriutegrat

Jordi Martínez: “alguns partits de l’oposició volen traure rèdit polític de l’excepcionalitat”

El portaveu destaca que alguns partits de l’oposició volen traure rèdit polític de l’excepcionalitat: “Hi ha partits de l’oposició que fan un ús carronyer de situacions que no són atribuïbles a la gestió d’un govern”

La ciutat d’Alcoi ha viscut aquesta setmana les conseqüències del temporal que ha afectat nombroses poblacions de manera greu. La Borrasca Gloria ha sigut un dels pitjors temporals a la ciutat de neu, aigua i vent per la seua persistència

El portaveu del govern socialista, Jordi Martínez, ha valorat la situació que ha patit la ciutat en aquests dies, on el govern municipal ha estat en tot moment pendent de tot el que passava, de l’evolució i amb actuacions continuades per minorar els efectes del que ha estat el temporal més important des de fa molts anys, tant per la pluja, vent i neu que s’ha registrat, com per la persistència en què s’hi ha produït, que ha portat una acumulació de problemes.

En la nota de premsa que ha emés, Martínez remarca el treball fet pels serveis municipals, que han actuat, en tot el que és públic i ha estat necessari, però també en intervencions en actuacions privades, en què la seua tasca ha estat bàsica per garantir la seguretat o una tornada a la normalitat al més prompte possible.

Per contra, el portaveu socialista critica i qüestiona com han actuat alguns grups de l’oposició municipal en els últims dies i així ho valora: «Alcoi ha viscut aquesta setmana una situació d’excepcionalitat i, com no podia ser d’altra manera, el govern socialista ha estat al peu del canó, com ha fet sempre que hem viscut moments difícils i que han requerit actuacions d’emergència i de preses de decisions en temps rècord. Dit açò, m’agradaria deixar constància de l’actitud que han tingut alguns partits de l’oposició aquests dies, fent un ús carronyer de determinades situacions que no són atribuïbles a la gestió d’un govern i que són conseqüència d’haver viscut el episodi més gran de pluges en menys temps que ha patit la ciutat».

«esperàvem un altre talant polític i més altura de mires de partits com el PP, Guanyar Alcoi i Compromís. Gràcies que no estan al govern, però tampoc és l’oposició que necessita una ciutat com Alcoi. No puc entendre a un polític com Juan Enrique Ruiz, portaveu del PP. Un partit que sap el que és governar una ciutat i que se suposa que tindrà aspiracions de govern, encara que també he de recordar que sempre diu que ell no és del PP. I tampoc entenc a Guanyar Alcoi, que creu que tot es resol amb una gestió pública de l’aigua”, conclou el regidor.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *