foradia subscriutegrat

Alcoi ret un afectuós adéu a Isabel-Clara Simó

Les cendres descansen al costat del seu amic Ovidi Montllor

En una discreta commemoració, Alcoi ha homenatjat aquest migdia a l’admirada escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó. La seua filla Cristina Dalfó, ha portat les cendres fins a Alcoi, acompanyada dels seus estimats amics Carles Cortés i Antoni Miró.

Persones del món cultural, polítics, entre ells molts amics, admiradors de la seua obra, s’han reunit per a donar adéu a una de les millors escriptores en llengua catalana.

En paraules de la seua filla Cristina Dalfó, “ha sigut una gran mare i una gran escriptora, la trobarem molt ha faltar”, a més està molt agraïda per tot el que s’ha fet a la ciutat que tant estimava la seva mare “impressionant…ma mare estaria encantada”.

A més a més, han compartit aquest afectuós acte al cementiri d’Alcoi, la consellera de Transparència i Memòria Històrica, Rosa Pérez, el conseller de Cultura, Vicent Marzà, l’alcalde d’Alcoi Toni Francés, la diputada en el Congrés Patri Blanquer, entre altres personalitats.

Amb aquest homenatge de comiat, Isabel-Clara Simó, medalla d’or i filla predilecta de la ciutat, descansa al costat del seu amic, Ovidi Montllor, lloc destinat a les personalitats més rellevants d’Alcoi. 

Isabel-Clara Simó és llicenciada en Filosofia per la Universitat de València, en Periodisme per la Universitat de Barcelona i doctora en Filologia Romànica. Va ser guardonada, entre d’altres, amb el Premi Sant Jordi (1993), el Premi València de Literatura (1995), la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya (1999), Miquelet d’Honor (2012) i Premi d’Honor de les Lletres Catalanes (2017).

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *