foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Associació SOMRIURES inicia 2020 amb un projecte il·lusionant de connexió vital

Somriures demana la possible cessió de l'edifici a la veïna localitat de Benimarfull per ubicar un centre de dia

Aquesta setmana l’Associació ‘Somriures’ van visitar l’edifici a la veïna localitat de Benimarfull, el primer embrió d’un Projecte de Connexió Vital.

Van assistir per a visitar l’edifici la majoria de pares i mares de la Junta i representants polítics, els alcaldes de Benimarfull, Banyeres, Muro i Gorga, que és el president actual de la MAC, així com el gerent d’aquesta, També hi va assistir l’arquitecte Manuel Rocamora.

Somriures, sol·licita la possible cessió per ubicar un centre de dia, “per als nostres fills i les nostres filles és una gran oportunitat perquè tinguen una vida més digna i feliç”. L’edifici porta quasi una dècada sense haver tingut cap ús, “l’alcalde de Benimarfull i la corporació vol canviar el més aviat possible”.

Per a les quasi setanta famílies de l’Alcoià-Comtat sòcies de Somriures resulta “cada vegada més angoixant veure com cada any més joves han de deixar els centres educatius, on estan atesos fins els 21 anys“.

A més, per a l’associació “es tractaria d’un projecte comarcal, que suposaria la connexió dels pobles més menuts, com és Benimarfull, amb possibles usuaris i usuàries de tota la comarca. D’altra banda, seria un focus de llocs de treball en ambdós sentits, els nostres fills i filles podrien treballar a les empreses i/o comerços de la zona i alhora el propi centre seria un motor de llocs de treball”. 

Desprès de la visita ‘Somriures’ s’han posat a treballar en les qüestions més tècniques per poder fer realitat aquest projecte. La cessió a una entitat comptaria amb tot tipus d’avantatges de caire social

Sense dubte, aquest podria ser el primer embrió desprès de moltes gestions que hem hagut de fer, durant més de dos anys, per fer veure davant la societat quina és la situació que vivim i quin és el destí que els espera, als nostres fills i les nostres filles, si no els procurem uns recursos i serveis adaptats al seu projecte individual de necessitats, amb el qual puguen portar una vida lo més autònoma, independent i feliç possible, i puguen seguir somniant, desprès dels 21 anys, com qualsevol altre jove de la seua edat” afirmen des de Somriures. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *