foradia subscriutegrat

El festival Barnasants presenta la seva 25 edició a València

En aquesta edició s’han preparat més de 125 concerts, tres d’ells tindran lloc a Bellreguard i Gandia

Un any més, i ja des de fa 25 anys, s’ha presentat una nova edició del festival de música de cantautor, el Barnasants. Aquesta presentació es va realitzar el dia 30 de gener a València, i es va ensenyar el reivindicatiu cartell d’aquest any. 

Aquest festival organitza concerts per tot el territori de parla catalana i les comarques centrals de la nostra comunitat acolliran tres dels més de 125 concerts que hi ha preparats per a aquesta 25 edició.

El primer d’aquestos concerts serà el dia 22 de febrer a Bellreguard, i actuarà Pi de la Serra. A més, aquesta localitat acollirà un segon concert el dia 4 d’abril, en aquest cas el torn serà de Toti Soler i Gemma Humet.

Durant la presentació el promotor del Barnasants, Pere Camps, va afegir que “sols em falta empadronar-me a Bellreguard”.L’altre concert que es realitzarà a aquestes comarques serà en Gandia al Teatre del Raval  el dia 7 de març, amb l’actuació de Marina Rosell. 

El Barnasants no sols anirà a localitats de la nostra zona, a més, comptarà amb la participació de cantautors procedents d’aquesta terra, com Verdcel (Alfons Olmo), que cantarà Bifocal: Ras i Pols, i Hugo Mas, d’Alcoi, i també Feliu Ventura, de Xàtiva, que presentarà disc al festival, Convocatòria.

A més coincidint amb el 25 aniversari de la mort d’Ovidi Montllor, es realitzaran concerts especials dins del cicle “Ovidi 25. No se’n va, és qui torna”. I a Barcelona està programada una actuació multidisciplinària també dedicada al cantautor alcoià, “Va d’Ovidi”.

Aquesta obra tractarà la vida, obra i llegat mitjançant versions, perversions i invencions. Compta amb la direcció de Mònica Lucchetti, Lali Barenys i Carles Beltrán, i amb la col·laboració de la filla d’Ovidi, Jana Montllor. 


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *