foradia cdturisme

Gandia present en la reunió del Consell Valencià de Turisme

Aquesta reunió telemàtica tenia com a objectiu aprovar el Pla Estratègic de la Comunitat Valenciana

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va assistir en la vesprada del dimecres 29 de juliol a la sessió ordinària del Consell Valencià de Turisme, com a membre designat d’aquest organisme.

Aquesta reunió es va celebrar de forma telemàtica amb els membres designats, i va estar presidida pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

En aquesta sessió es va presentar el Pla Estratègic de Turisme de la Comunitat Valenciana 2020-2025, amb el qual es preveu una mobilització de 2.000 milions d’euros d’inversió.

Aquest pla incorpora cinc línies: la Governança del turisme, incidint en la col·laboració públic-privada; la vertebració del territori i les destinacions; impulsar la competitivitat; màrqueting turístic, amb programes que promocionen la desestacionalització; i, per últim, la seguretat i resiliència turística, una línia que es refereix a la seguretat sanitària, pels riscs de la Covid-19.

Diana Morant, ha explicat que “hem de treballar juntes les administracions, les empreses i la ciutadania amb tres objectius: frenar els contagis, garantir la salut de les persones i un turisme segur; així com el correcte desenvolupament de l’activitat comercial, turística i productiva“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *