foradia aproop

L’Ajuntament d’Oliva presenta el Pla de Cremes per al 2020

Des de la regidoria d'Agricultura destaquen que el pla de cremes d'enguany està actualitzat i s'ha millorat per una major visibilitat de totes les partides de la localitat

L’Ajuntament d’Oliva ha aprovat el Pla de Cremes per al 2020. Des de la regidoria d’Agricultura s’ha informat que ja està disponible en format imprés al Magatzem Municipal, en els punts de referència agrícoles de la localitat I a l’Ajuntament. També es pot veure a la web del consistori.

Aquest pla divideix el terme municipal d’Oliva en tres zones. La que està més prop de la muntanya està exempta de qualsevol classe de treball de crema de matolls. Només es podran realitzar cremes al terme sempre que el nivell de preemergència per risc d’incendis forestals determinat per la Generalitat Valenciana siga l’1.

Els dies en què està prohibit són tots els diumenges de l’any, els dies festius (nacional, autonòmic i local), la setmana de Pasqua i els dies d’alerta màxima de risc meteorològic d’incendis forestals decretats pel Centre d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *