foradia subscriutegrat

Les Carmelites d’Alcoi viu la tradicional setmana d’intercanvi

Han vingut 19 alumnes francesos de la localitat de Carcassonne, acompanyats per 4 professors

El col·legi Carmelites d’Alcoi han rebut durant aquesta setmana a 19 alumnes francesos de la localitat de Carcassonne, acompanyats per 4 professors. Aquest intercanvi es fa gràcies al projecte Erasmus+, que ja està realitzant-se des de fa 11 anys, entre els dos centres escolars.

Durant la setmana que han estat els alumnes del país veí visitant Alcoi s’han realitzat diferents activitats que han tingut com a objectiu aprendre idiomes i reforçar l’esperit europeu d’integració, diversitat i defensa del medi ambient.

En el matí del dimecres tots van visitar l’Ajuntament on els va rebre el regidor d’Educació Alberto Belda, que va elogiar la tasca que realitzen els dos centres, i els va explicar característiques de la ciutat d’Alcoi.

En finalitzar la recepció institucional, els alumnes de Les Carmelites van explicar el projecte ‘Plàstic 0’, i van regalar als visitants francesos un envàs per a guardar l’entrepà.

Ja a la vesprada del dimecres tots els alumnes van realitzar una activitat de natació adaptada per a persones invidents, amb l’objectiu de què aquests joves puguen entendre com se sent una persona cega quan va a una piscina.

Els alumnes de Les Carmelites visitaran la localitat de Carcassonne a finals del mes de març per a continuar reforçant la relació entre els dos centres escolars.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *