foradia subscriutegrat

S’arrepleguen més de 190 kilograms de residus a Xàtiva

Aquesta tasca de neteja estava organitzada per la regidoria de Medi Ambient I aquesta activitat forma part del projecte 'Fem Natura'

70 voluntaris han arreplegat aproximadament 193 kilograms de residus. Aquesta activitat era la segona part del projecte ‘Fem Natura’, que està organitzat per la regidoria de Medi Ambient I pel Consell de Joventut de Xàtiva.

Aquesta tasca va començar a les 8:30 del matí des de la porta de l’ajuntament, i des d’allí es va repartir als assistents en tres zones: Arcadetes-Cova Negra-Casa de la Llum a on es van arreplegar 10,45 kg, Casa de la Llum-Naixement de Bellús que van arreplegar 57,6 kg i pàrquing i zona de l’Aventador, que van recollir 44 kg.

Malgrat que aquestes eres les zones que estaven previstes inicialment, durant el camí per anar a aquests llocs es va arreplegar una gran quantitat de residus que hi havien escampats, que va suposar més de 80 kg.

Entre els residus trobats destaquen canonades, ferros, joguets de plàstic, una pila de bany, un matalàs o fins i tot parts d’un cotxe, a més de nombrosos plàstics, papers, botelles, trossos de cristall, alumini i cigarrets.

L’activitat va finalitzar per als voluntaris a les 13h, però els organitzadors van realitzar un treball de triatge de les deixalles arreplegades per tal de poder fer un inventari.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *