Foradia ajualcoitel

L’Associació de veïns de Batoi organitza jornades d’informació sobre el canvi climàtic

Hi hauran quatre activitats des del mes de febrer fins a maig en la qual podran assistir veïns del barri i d'altres zones

L’Associació de veïns de Batoi ha organitzat quatres xerrades sobre el canvi climàtic, en la qual podran assistir gratuïtament veïns del barri i d’altres zones.

La primera d’aquestes activitats se celebrarà el divendres 14 de febrer a les 19:30h. Els encarregats d’oferir aquesta primera ponència seran els membres del grup ecologistes La Carrasca i parlaran sobre: “canvi climàtic, causes i conseqüències”.

Ana Climent Montllor serà la següent en fer una conferència, i el seu contingut serà: “Es pot transformar l’actual model de consum insostenible?”. La data d’aquesta xerrada serà el 6 de març a les 19:30h.

Ja per al 3 d’abril, a la mateixa hora que les anteriors ponències. Carles Samper, Cap de Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi, contarà als assistents, propostes que es duran a terme des del seu departament, com per exemple, reciclatge, reutilització, energies renovables o estalvi d’aigua.

I per últim, el 15 de maig, el regidor de Medi Ambient, Jordi Silvestre, parlarà de polítiques que s’han de desenvolupar en Alcoi.

Totes aquestes ponències es realitzaran a la seu de l’Associació de Veïns de Batoi.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *