lasarga ajualcoipresuparticipa

El diumenge 3 de maig obrirà el Mercadet de Batoi

Només podrà anar el veïnat del barri i tindrà un aforament limitat a 24 persones

El Mercadet de Batoi tornarà a obrir el pròxim diumenge 3 de maig. Segons la resolució del 24 d’abril de la conselleria de Sanitat Universa i Salut Pública, a proposta de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i de la d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, aquest tipus de mercats podrien començar a obrir a partir del dia 30 d’abril.

Per tal de poder començar una altra vegada amb la seua activitat s’hauran de seguir una serie d’indicacions, com per exemple, que sols podran anar els residents al barri de Batoi, ja que com indica l’Estat d’Alarma s’ha d’anar als comerços més pròxims.

A més a més, el recinte estarà tancat i només tindrà una entrada i una eixida, en la qual es controlarà l’accés, ja que, el nombre màxim de persones que podran estar dins del mercadet serà de 24. És a dir, fins que no isca una, no podrà entrar altra.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó ha explicat que: “El Mercadet obrirà seguint totes les indicacions de la Resolució de Conselleria amb establiments de primera necessitat. Demanem prudència a la gent perquè seguim en estat d’alarma. El Mercadet serà per a la gent del barri que podrà accedir de forma molt restringida i controlada per tal de garantir totes les mesures de seguretat sanitària“.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *