foradia subscriutegrat

Ontinyent es plena d’activitats per a celebrar el 775 aniversari com a Vila Reial

Seran quasi 50 activitats dins de la programació "Ontinyent Medieval", que es realitzaran des del dia 21 al 23 de febrer

Ontinyent està d’aniversari, i es que, compleix 775 anys com a Vila Reial. Per això des de l’Ajuntament de la localitat i la regidoria de Festers, ha organitzat vora 50 activitats, en les quals s’inclouran espectacles. Aquesta programació durarà des del dia 21 al 23 de febrer.

Segons la regidora, Àngels Muñoz, hi ha una gran “varietat d’activitats per a totes les edats, plantejada per resultar atractiva tant per a festers com per a no festers”.

A més hi haurà més de 70 llocs amb productes artesanals i gastronòmics que estaran repartits pel municipi”. També dins d’aquesta programació hi ha espai per a espectacles com per exemple “el passeig de la Guàrdia”; “Vida de campament, vila d’oficis”; lluites i combats; espectacles d’humor i malabars; “Vestir al Cavaller”, explicació d’armes; éssers mitològics o “el Ritual del Foc”; entre molts altres.

També es realitzaran dues representacions vinculades al 775 aniversari d’Ontinyent Vila Reial, vinculades a Jaume I i als Agermanats, basades en escrits del cronista oficial de la ciutat, Alfred Bernabeu. A més a més, hi haurà una exposició d’imatges que repassa l’evolució de la ciutat fins al present.

Dins de la programació també cal destacar que participarà Pep Gimeno “Botifarra”.

Però, aquestes sols solen una mostra de les activitats que la localitat d’Ontinyent té preparades per als dies 21, 22 i 23 de febrer.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *