foradia elgrat

Segona edició de les “Jornades de Plats de Cullera” en Onil

L'objectiu d'aquestes jornades és ressaltar i reivindicar la tradició gastronòmica i la qualitat de la restauració de la província d'Alacant

La Confederació d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana, de la qual forma part l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant han organitzat Juntament amb Turisme de la Comunitat Valenciana la segona edició de les “Jornades de Plats de Cullera” a Onil.

Aquestes jornades volen ressaltar i reivindicar la cultura i la tradició gastronòmica del nostre territori, i la qualitat dels plats de la zona.

L’Aplec, Samalet, Casa Pili, El Chirri i El Museu seran els establiments encarregats de preparar les millors elaboracions tradicionals de cullera, de la localitat d’Onil, però, a més a més participen Alcoi, Alfafara, Almoradí, Aspe, Benejúzar, Castalla, Elda, Monóvar, Novelda, Petrer, Pinoso i Villena.

A la presentació d’aquestes jornades, que duraran des del 20 de febrer fins al 8 de març, van assistir el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, la presidenta de APEHA i vicepresidenta de CONHOSTUR, Maria del Mar Valera, i l’alcaldessa d’Onil, Humil Guill Fuster.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *