foradia cdturisme

La relaxada en les restriccions comencen a notar-se en alguns municipis de l’Alcoià i El Comtat

Alcoi ha augmentat la seua incidència de 35 a 40 casos per cada 100.000 habitants i Cocentaina de 17 a 52

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat les noves dades sobre com va evolucionant la pandèmia, i encara que la situació no és greu, comença a notar-se la relaxació a les mesures restrictives, ja que tant en la capital de l’Alcoià com la de El Comtat, la incidència continua augmentat lentament.

En el cas d’Alcoi s’ha passat a tindre una incidència de 35 casos per cada 100.000 habitants a una incidència de 40, el que significa que el nombre de persones positives en Covid-19 ha ascendit de 21 a 24. Pel que fa a Cocentaina, la seua incidència el dimarts era de 17, i tres dies després, és de 52 casos per cada 100.000 habitants, traduït en persones que són positives s’ha passat de 2 a 6.

Per la seua part, Muro d’Alcoi també ha incrementat la seua incidència, passant de 10 casos per cada 100.000 habitants a 32 casos, és a dir, de tindre sols una persona amb Covid-19, ara mateix ja hi ha tres.

Ibi s’ha mantingut respecte a la situació del dimarts, amb una incidència de 25, amb 6 positius.

En aquesta actualització de dades les bones notícies vénen de la mà de Banyeres de Mariola i Castalla, que les dos han baixat la seua incidència. I és que Banyeres, ha passat d’una incidència de 14 casos per cada 100.000 habitants, a una incidència 0, i Castalla ha baixat la seua incidència de 38 a 28 casos, és a dir, el dimarts hi havia quatre persones amb coronavirus, i a hores d’ara hi ha tres.

Onil és l’única localitat que des del 4 de juny continua amb incidència 0.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *