foradia subscriutegrat

Caixa Ontinyent participarà en Forinvest

L'entitat financera tindrà un espai de networking financer empresarial a la Fira València que se celebra els dies 3 i 4 de març

Caixa Ontinyent estarà present a Forinvest, un espai financer de networking financer i empresarial, que estarà a la Fira València els pròxims 3 i 4 de març. En aquest esdeveniment, l’entitat presentarà els seus serveis per a empreses, emprenedors i particulars, especialment des del punt de vista digital.

A més, també presentarà el seu programa d’educació financera ‘Finança’t’, i la seua implicació social i medi ambiental amb els objectius de desenvolupament sostenible.

Els avanços tecnològics fan que les empreses hagen d’adaptar els seus productes i serveis a aquesta nova realitat, i cal destacar que també és important que les empreses comencen a tindre una preocupació pel medi ambient, amb mesures sostenibles.

L’objectiu de Forinvest és mostrar les principals tendències i novetats del sector financer, així com estudiar i conéixer el seu futur més immediat. Per tant, la participació en aquest fòrum manté a Caixa Ontinyent en l’avantguarda dels serveis als seus clients.

Antonio Carbonell, President de Caixa Ontinyent, ha assenyalat que participar en aquest tipus de fòrums ens permet detectar i conéixer “necessitats, tendències que impulsen la nostra innovació i això, evidentment, es tradueix en un millor i més pròxim servei als clients. Al mateix temps, podem presentar també els nostres projectes i propostes, ja en un entorn cada vegada més digital però sense deixar a banda la nostra implicació social i la nostra contribució al medi ambient“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *