lasarga subscriute elgrat

Xàtiva obrirà un Centre Rural de la Dona

Aquest servei s'emplaçarà en la Casa de les Dones, i donarà servei a Xàtiva i a altres municipis de la Costera i de les comarques dels voltants

Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva, ha anunciat que la Casa de les Dones albergarà en els mesos vinents un Centre Rural de la Dona, que s’obrirà de dilluns a dissabte i comptarà amb una desena de professionals.

Aquest projecte s’ha aprovat per unanimitat per tots els grups municipals, per això Lena Baraza, regidora de la Dona i Igualtat, ha agraït de tots els partits que formen el consistori i ha expressat que: “és important arribar a un acord en una moció inclusiva en la qual totes i tots ens sentim representats. Aquest Ajuntament treballa el feminisme a través d’un espai per a les dones com és la Casa de les Dones, i treballem per la sensibilització i per l’educació, perquè créixer en justícia social és necessari des de la infància“. És per això que ha destacat que: “el pressupost de Dona i Igualtat ha augmentat un 75%, i l’increment pel que fa al personal ha sigut d’un 400%, el que demostra que a Xàtiva som un exemple en associacionisme feminista“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *