foradia subscriutegrat

Pilar Avilés Valls, Coordinadora del Museu Valencià del Joguet: “No hi ha joguets de xiquets o de xiquetes”

Parlem amb dones que ocupen càrrecs importants sobre igualtat en el treball amb Pilar Avilés Valls, Coordinadora del Museu Valencià del Joguet la nostra convidada al periòdic EL GRAT en el poble és…sàvia.

Malgrat que cada vegada son més les dones que arriben a llocs de responsabilitat, totes han coincidit en que encara queda molt per fer per a aconseguir que homes i dones siguen valorats amb igualtat.

Idees com queles dones han de fer un doble esforç” per a aconseguir el mateix treball que un home o “que està a les nostres mans demostrar que podem estar a l’altura de qualsevol persona”, són algunes de les que ens han dit les nostres convidades al periòdic EL GRAT en el poble és … sàvia. 

Pilar Avilés Valls, Coordinadora del Museu Valencià del Joguet, “no hi ha joguets de xiquets o de xiquetes”. La coordinadora del Museu del Joguet, Pilar Avilés recalca que “la gent està donant-se compte que no hi ha joguets de xiquets o de xiquetes” i que aquest món està canviant, ja que: “els fabricants ja anuncien els seus productes amb xiquets i xiquetes sense distincions”.

A l’hora de demostrar que una dona pot estar en un càrrec de responsabilitat, Avilés respon que “s’ha de valorar igual el treball d’una dona” i que “les dones lluiten el doble i treballen més per tal d’aconseguir aquests càrrecs”.

Font: Belen Rivas./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *