foradia subscriutegrat

La Junta de Festes de Cocentaina té nou president, Juan Francisco Masanet Valls

És membre de la Filà Maseros i ja formava part de l'anterior Junta de Festes. Masanet va ser l'únic candidat

Juan Francisco Masanet Valls li va el relleu a Hipòlit Borràs com a president de la Junta de Festes de Cocentaina. Aquest fester de la Filà Maseros, ja formava part de la Junta anterior.

Durant el mes d’octubre l’anterior direcció va finalitzar el seu trienni i es va iniciar el procés d’elecció, que no ha necessitat votació ja que, Juan Franciso Masanet era l’únic que es va presentar.

Amb el nou president hi haurà quinze persones més que formaran aquesta nova junta que es mantindrà durant els pròxims 3 anys.

Masanet ha comptat amb un gran suport dins de l’àmbit de la Festa a l’hora d’encapçalar aquest projecte. El nou president assegura que a “tinc moltes ganes i il·lusió per aportar noves idees a les nostres Festes de Moros i Cristians i estic molt agraït a totes les persones que han decidit unir-se a mi en una aventura que comporta molta feina però que també ens reportarà molt bons moments”.

Els integrants de la nova Junta de Festes prendran possessió del seu càrrec en els pròxims dies i rebran les seues insígnies en el transcurs d’una missa en honor a Sant Hipòlit Màrtir en la qual es materialitzarà el relleu entre la Directiva d’Hipòlit Borràs i la de Juan Francisco Masanet.    

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *