foradia barnasants

Víctor Riaza: “La il·lusió acumulada durant dos anys ens farà gaudir més que mai”

Aquest fester de la Filà Ligeros ens explica com està suportant el segon any sense festes i com espera que arribe el moment de portar la festa al carrer

Aquest fester de la Filà Ligeros explica que: “És impossible no pensar en tot el que estaria fent si estiguérem en la normalitat”, i afegeix que: “L’any passat ja va ser molt dur per al món de la festa, ja que ens van tancar a casa a sols un mes que tot començara”, i recorda amb emoció el seu últim assaig: “va ser el 7 de març de 2020, i estava organitzat pel Capità Cristià”.

Amb tristesa comenta que: “Ens consolava pensar que en 2021 tindríem festes, però, ja estem en abril, i la pena és més gran. Un altre any sense festes, encara que els avanços sanitaris ens donen esperança, i es pot entreveure que en 2022 si serà possible traure la festa al carrer”.

Pensant en uns futurs Moros i Cristians, Víctor Riaza està segur que: “la il·lusió acumulada durant dos anys ens farà gaudir més que mai. Seran les festes més sentimentals”. Mentre que arribe el moment, ell viu la festa a casa “amb una marxa mora o cristiana o un pasdoble. M’alimente d’eixa bibliografia i de tots els vídeos que existeixen”, i conclou citant a Ovidi Montllor: “Un poble que l’ofeguen i que no mataran”, ja que per a ell Alcoi “sempre ha sabut resoldre els problemes amb esforç, treball i humor, i prova d’això seran les pròximes festes”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *