foradia subscriutegrat

Uns 120 agents vetlaran per la seguretat a les Falles de Gandia

L'Ajuntament de Gandia ja té tot preparat per a aquesta celebració, i enguany, com a novetat, hi haurà espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda en els actes oficials pirotècnics

Nacho Arnau, regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Gandia ha explicat el dispositiu de seguretat que es posarà en marxa per a les falles de la localitat, en el qual participaran prop d’uns 120 agents.

També s’ha informat sobre altres qüestions com per exemple el tall del trànsit a causa del muntatge dels monuments falles i la instal·lació de carpes. Aquest tall es produirà a partir del dia 12 de març.

Pel que fa al transport públic, des del dia 12 fins al 19, la Marina Gandiense no tindrà recorregut per dins de la ciutat, però sí que es mantindrà el seu servei des de l’estació fins a la platja. L’Urbanet sí que circularà per la ciutat, amb algunes variacions al seu horari, però, per al dia 17 hi haurà servei fins a les 12 de la nit, I el dia 18 fins a la 1 i mitja de la nit.

Pel que fa als aparcaments, el pàrquings subterranis es podran utilitzar, i les 12 zones d’estacionament alternatiu també. A més a més, s’ha explicat que durant aquests dies no es pagarà la zona blava en alguns dels carrers.

També s’ha explicat que els vehicles de més de 12.000 quilos no podran circular per Gandia a menys que tinguen destinació dins de la ciutat entre el 12 i el 19 de març i que la càrrega i descàrrega es realitzarà tal com indica l’ordenança a excepció de les zones afectades per muntatge de monuments fallers o altres activitats complementàries.

Al Centre Històric, l’accés a vehicles de càrrega i descàrrega quedarà restringit des del dia 14 al 20 de març, tenint alternatives per estacionar els vehicles a tot el perímetre exterior de centre històric.

Aquest any i com a novetat, hi haurà espais reservats per a les persones amb mobilitat reduïda en els actes oficials pirotècnics.

A més a més, s’ha donat difusió al Ban des de l’ajuntament on s’expliquen els perills del material pirotècnic i que ha estat enviat a les escoles per explicar als xiquets el perill que existeix en la utilització dels coets i com fer ús dels que poden utilitzar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *