foradia subscriutegrat

L’alcaldessa de Gandia fa una crida a la responsabilitat per aquest Nadal

Des de la Junta de Govern Local s'ha decidit prorrogar 15 dies més la suspensió o ajornament

“No ens podem permetre celebrar Nadal a Gandia”. Aquestes han sigut les paraules de l’alcaldessa de la localitat, Diana Morant, en la seua declaració institucional del 21 de desembre.

Per a l’alcaldessa, “no és moment de vacances, ni d’analitzar la norma per veure com trampejar-la. Les persones tenim una capacitat individual de presa de decisions; hem patit una pèrdua inassumible de persones majors, el personal sanitari està jugant-se la vida. Si no ho fem per nosaltres, fem-ho pels que estan cuidant-nos”.

Morant ha fet una crida a la responsabilitat personal per a aquests dies, per tal de no agreujar la situació: “Tenim un contacte molt estret amb Salut Pública i ens comuniquen que ens trobem en una situació gravíssima, no la podem agreujar més. Alguns dies hi ha més de cent positius en Covid-19, que és una barbaritat i la mitjana d’edat de les persones en l’UCI està canviant, és de 45 anys, no és una cosa que estiga passant a altres, ens pot passar a qualsevol”.

José Manuel Prieto, co-portaveu del govern, ha comunicat que es prorroga la suspensió durant 15 dies de les activitats organitzades per l’Ajuntament i les associacions que necessiten autorització municipal, i que s’introdueix una nova mesura: queden suspeses totes les activitats als poliesportius municipals, expecte les de les federacions esportives.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *