foradia subscriutegrat

Alcoi pren mesures per a frenar la propagació del coronavirus

Des del govern local han explicat que seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat i de la Generalitat s'han de suspendre actes i esdeveniments, i a partir del dilluns els estudiants de tots els nivells no tindran classe

L’Ajuntament d’Alcoi va convocar als mitjans de comunicació en la vesprada del 12 de març per tal d’anunciar les mesures preventives que ja tots estàvem esperant. I és que la situació cada vegada preocupa més a les institucions i cal prendre mesures per a no propagar aquest virus, sobretot a aquells que estan en els grups més vulnerables.

Per tant, des del govern local han suspés tots aquells actes i esdeveniments de concurrència pública socioculturals, esportius i lúdics, a tots els espais municipals, places i carrers, així com les visites programades per a grups. També es tancaran tots els teatres, i instal·lacions esportives d’Alcoi. L’aforament de les Biblioteques Municipals estarà limitat.

A més, els centres i aules de majors, també estaran tancats, ja que els nostres majors són uns dels grups de risc.

Des de l’Ajuntament també han anunciat que es revoquen totes les autoritzacions a les associacions pel que fa a l’ocupació o cessió d’espais municipals.

Altres activitats que queden suspeses són els mercats ambulants, i les festes del Partidor, seguint el decret que impedeix celebrar les falles.

Toni Francés va explicar que totes aquestes mesures s’han pres seguint la recomanació del Ministeri de Salut i de la Generalitat, per tal de frenar la propagació del virus. A més, va fer una crida a la calma davant tot l’alarmisme que s’està vivint i va recomanar a la gent que s’informe a través dels canals oficials de les administracions.

Des del consistori s’ha recomanat a totes les entitats privades que s’abstinguen d’organitzar qualsevol esdeveniment multitudinari. I a la societat que per favor seguisca les mesures higièniques.

Totes aquestes recomanacions estaran vigents des del dia 13 de març fins al 31, però, açò no significa que abans que finalitze aquest termini no es puguen realitzar modificacions en les mesures preventives.

L’Ajuntament d’Alcoi encara no ha volgut anunciar que passarà amb els actes festers que es realitzaran durant el mes d’abril, i espera que amb aquest període preventiu la situació del coronavirus es calme.

Poc després de la roda de premsa oferida per l’Ajuntament, des de Generalitat es va anunciar que a partir del pròxim dilluns 16 de març, els alumnes de tots els nivells no aniran a classe.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *