foradia subscriutegrat

La Generalitat activa telèfons per a les alcaldies i entitats socials on facilitarà informació directa sobre el coronavirus

Especial esforç que es farà en mantenir informats a tots els municipis, especialment, els més menuts • El número d'informació per a les entitats socials és el 900 36 22 36

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una trobada amb el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rubén Alfaro, la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària de la Conselleria de Sanitat, Concha Andrés, i el director general d’Administració Local, Antoni Such, per a impulsar els canals de comunicació entre l’Administració autonòmica i els municipis i agilitar la transmissió de la informació sobre les mesures que adopte la Generalitat sobre el coronavirus.

“Es tracta de coordinar totes les accions de totes les institucions amb la finalitat que la informació fluïsca correctament cap a tots els ciutadans, i que la FVMP contribuïsca a fer arribar aquesta informació a tots els ajuntaments”, ha indicat Concha Andrés.

Una de les mesures acordades consisteix en la posada a la disposició dels municipis d’un número de telèfon de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública perquè puguen resoldre qualsevol classe de dubte que tinguen sobre les iniciatives aprovades per la Generalitat enfront del coronavirus. “Tots els ajuntaments han rebut una comunicació amb el número de telèfon al qual poden cridar i ja estem rebent cridades”, ha afegit Andrés.

A més, la conselleria de Sanitat ha activat el número de telèfon 900 36 22 36 per a transmetre informació directa a les organitzacions socials. “Pretenem arribar al nombre més gran de ciutadans per a transmetre totes aquelles mesures que s’estan adoptant davant la situació sanitària en la qual ens trobem”, ha apuntat la responsable de la conselleria de Sanitat.

El president de la FVMP, Rubén Alfaro, ha destacat que, en coordinació amb la Generalitat, ja han començat a traslladar als municipis les instruccions, recomanacions, decrets, resolucions i altres mesures adoptades pel govern autonòmic. A més, han subratllat l’especial esforç que es farà a mantenir informats a tots els municipis, especialment, els més menuts.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *