foradia subscriutegrat

El departament de Polítiques Socials de l’Ajuntament d’Alcoi treballarà per a ajudar a aquells que més ho necessiten

Des de l'Ajuntament d'Alcoi estan prenent mesures davant aquesta crisi sanitària i des del departament de Polítiques Socials treballaran per aquells que necessiten atenció especial durant aquest període

El departament de Polítiques Socials de l’Ajuntament d’Alcoi està treballant durant aquests dies de quarantena per a fer que aquells que més ho necessiten passen aquesta crisi sanitària de la millor manera possible.

Entre les mesures que s’han pres des de dit departament està l’atenció als menors, ja que com els centres educatius han tancat, molt s’han quedat sense la beca de menjador, és per això que s’ha substituït per un càtering que portarà el dinar a les seues cases, per tal de garantir una alimentació saludable en aquests dies tan complicats.

A més a més, també es realitzarà un seguiment als menors en risc per via telefònica i amb visites domiciliàries.

Aquelles famílies que són considerades vulnerables també estan dins de les mesures de l’Ajuntament, i és per això que s’estudia en cada cas la possibilitat de facilitar-los aliments no peribles amb coordinació amb Càritas i Creu Roja.

Les persones majors són també una gran preocupació davant aquesta crisi provocada pel COVID-19, i per als que viuen sols i a més, disposen d’escassos recursos, pateixen una malaltia mental o estan en situació de dependència, se’ls facilitarà ajuda psicològica a través del telèfon. També tindran ajuda per a comprar aliments, productes bàsics i medicaments.

L’Ajuntament també informa que el Servei d’Ajuda Domiciliària (SAD) continua funcionant amb normalitat.

Un altre dels serveis que continua funcionant és el seguiment dels casos de dones maltractades. El Punt Dona presta servei 24 hores i funciona el telèfon 016 per atenció a les víctimes.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *