foradia pressupostparticipatiualcoi

Xàtiva habilita un servei d’ajuda a domicili per a persones majors

Una psicòloga valorarà les necessitats de cadascun dels casos i orientarà sobre els possibles dubtes que aquestes persones tinguen

L’Ajuntament de Xàtiva ha habilitat un servei, mitjançant el telèfon 96 228 98 16, perquè les persones majors que estiguen soles a casa i tenen dificultats per a dur a terme les accions bàsiques com fer la compra o anar la farmàcia reben ajuda.

Aquest telèfon és gestionat per una psicòloga del departament de l’equip de la regidoria de Benestar Social i valorarà cadascun dels casos per a poder respondre’s a les consultes i necessitats respecte a la situació que s’està vivint actualment.

Cal dir que la regidoria de Benestar Social s’ha reforçat mitjançant torns rotatoris per tal de fer front a aquestes jornades de confinament esdevingut per l’Estat d’Alarma, garantint el servei amb dos equips de treball multidisciplinar que atendran el telèfon del departament per tal de resoldre tots els dubtes i necessitats. L’Ajuntament de Xàtiva recomana que totes les consultes es facen via telefònica i les urgències es valoraran immediatament per tal de determinar la intervenció presencial.

Des d’aquesta regidoria es vol treballar en especial per aquelles persones en estat de vulnerabilitat, i sense recursos, com la gent major que està a soles, i també vol garantir l’alimentació dels xiquets i xiquetes de famílies vulnerables.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *