foradia subscriutegrat

L’Associació de Sant Jordi explica els canvis sobre la venda de cadires per a les Festes 2020

A causa de l'ajornament de la trilogia festera la Junta Directiva de l'Associació de Sant Jordi ha explicat que s'ha de fer amb les cadires

El passat divendres 13 de març, president de l’Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, van anunciar que les Festes de Moros i Cristians del 2020 quedaven ajornades fins que la situació de crisi sanitària provocada pel coronavirus ho permeta.

Una dura notícia que té moltes conseqüències, entre elles, la venda de cadires. És per això que l’Associació de Sant Jordi ha explicat que s’ha de fer respecte a aquest tema.

Els abonats i les filaes que ja tinguen les seues cadires, poden estar tranquils, ja que aquestes cadires serviran per a la nova data de la trilogia. Per a aquells abonats que encara no hagueren agarrat les seues cadires hauran d’esperar, ja que de moment queda suspés aquest servei. Una vegada la situació millore es tornarà a obrir el termini perquè els abonats puguen arreplegar les seues localitats per a poder gaudir de les Entrades de Moros i Cristians.

De totes maneres, aquells que vulguen reservar les seues localitats ho podran fer enviant un correu a la direcció sillasalcoy@gmail.com fins al dia 20 de març, posant el seu nom I el seu DNI. Amb aquestes dades, la Ponència de Cadires es posarà en contacte amb l’interessat per tal d’informar-li com s’haurà de fer el pagament i la reserva.

A més a més, també queda suspesa la venda general de cadires, és a dir, per al públic en general, que estava programada per al pròxim 27 de març.

Des de l’Associació de Sant Jordi també s’ha anunciat que s’han ajornat actes com la presentació de la Revista de Festes i científica eWalí i la Gala Vespra d’Abril.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *