lasarga mediamborganica

6 persones han sigut sancionades per la Policia Local a Alcoi

Per tal d'evitar una sanció per part de la Policia es recomana portar damunt el certificat de l'empresa per a demostrar que s'està anant al treball, i no tirar el tiquet de compra per a poder ensenyar-lo als agents

El regidor de Seguretat d’Alcoi, Raül Llopis, ha explicat la tasca que estan realitzant la Policia Local. Els agents estan patrullant per la ciutat i informen a través de megafonia la situació de l’estat d’alarma.

Com ja sabem, sols podem eixir al carrer per a atendre causes de força major com anar al treball, o anar a comprar menjar, medicaments o productes bàsics.

Llopis, a més, ha explicat que durant els dies que portem de quarantena, s’ha sancionat a 6 persones que no han respectat les indicacions que requereix l’Estat d’Alarma.

Per tal d’evitar una sanció i poder justificar que s’ha eixit al carrer per una qüestió necessària, es recomana que es duga damunt el certificat que acredite que la persona que va pel carrer està anant al seu lloc de treball, o, si està al carrer per a fer una compra, guardar el tiquet per a poder justificar davant els agents la seua eixida al carrer.

Raül Llopis també ha volgut agrair a la ciutadania que està complint les recomanacions i està quedant-se a les seues cases, per a cuidar de si mateixa i dels demés.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *