foradia cdturisme

Alcoi, un dels municipis amb major biodiversitat

Un informe de Biodiversitat municipal en la Comunitat Valenciana han confirmat aquestes dades

El Banc de Dades de la Biodiversitat de la Comunitat Valenciana, que va ser creat l’any 2003, ha publicat un informe sobre biodiversitat a la nostra comunitat amb dades de l’any 2019. En el dit informe, Alcoi es troba en les millors posicions, de fet, és el municipi amb major nombre d’espècies per quilòmetre quadrat amb un total de 2.782.

També cal dir que Alcoi és el municipi on s’han registrat més cites d’espècies, en total 41.910 cites.

Una altra de les dades d’aquest informe és que el Parc Natural del Carrascar de la Font Roja, és el Parc Natural millor prospectat, amb 703 registres per quilòmetre quadrat, i amb major riquesa d’espècies, un total de 2.435.

La ciutat d’Alcoi també destaca en altres índexs d’interés com el de la Riquesa Territorial o en l’índex de Prospecció, a on ocupen la tercera i quarta posició respectivament.

L’informe Biodiversitat municipal en la Comunitat Valenciana 2019 facilita als municipis una eina d’anàlisi ràpida i senzilla sobre la riquesa biològica dels seus termes, aportant tota una sèrie d’índexs que permeten comptabilitzar la quantitat d’espècies i la importància de la seua conservació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *