foradia subscriutegrat

Se suspenen els festius locals a Alcoi

El passat 13 de març, es va anunciar l'ajornament de les festes de Moros i Cristians, sense nova data a l'espera de l'evolució del COVID-19,i ara han quedat suspesos els dies de festa local que estaven programats per a la celebració de les festes durant els dies 25, 26 i 27 d'abril

Per decret d’Alcaldia, s’ha anunciat que queden suspesos els dies de festa local d’Alcoi que estaven prevists per als dies 25, 26 i 27 d’abril. Aquests dies estaven destinats a la celebració de la trilogia festera, però, amb l’ajornament dels Moros i Cristians, aquests festius queden suspesos.

Toni Francés, alcalde d’Alcoi ha explicat que: “Hem suspés els festius locals que teníem aprovats per al 25, 26 i 27 d’abril, ja que una vegada suspeses les nostres Festes de Moros i Cristians, no tenia sentit mantenir aquests dies. Esperem poder tindre unes noves dates, quan la situació que estem vivint es normalitze, perquè totes les alcoianes i alcoians puga’m gaudir en les millors condicions dels nostres festius locals“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *