foradia cdturisme

Toni Francés destaca la tasca que està realitzant AITEX i el sector tèxtil

Des d'aquest sector s'estan adaptant per tal de fabricar amb total garantia el material sanitària i de protecció que es necessita en aquests moments de crisi sanitària

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha volgut destacar i agrair la tasca tan important que s’està realitzant des d’AITEX i des del sector tèxtil del nostre territori. A més a més, ha destacat que para la ciutat d’Alcoi és una sort comptar amb aquesta institució, ja que és l’institut tèxtil més important del món.

Francés ha explicat que AITEX i la indústria tèxtil de la zona estan treballant conjuntament amb la Generalitat per a poder fabricar per a tota la Comunitat Valenciana material sanitari. Un material que garanteix la seguretat i que està homologat, ja que compleix tots els requisits de seguretat necessaris per a protegir als professionals que s’estan exposant directament al virus.

També ha agraït l’important esforç del sector tèxtil que està adaptant la seua maquinària i els seus processos per tal d’ajudar a cobrir aquestes necessitats de la forma més ràpida possible.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *