foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV col·labora en la creació d’EPIS

S'han sumat a la iniciativa Coronavirus Makers en la qual estan treballant més de 10.000 persones per a crear material sanitari amb impressores 3D

Personal investigador, docents i alumnat del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València estan col·laborant per a crear equipament de protecció individual per al personal sanitari. En aquesta iniciativa, anomenada Coronavirus Makers, estan col·laborant més de 10.000 persones de tota Espanya, i amb impressores 3D estan fabricant mascaretes, màscares, respiradors, cabines i més materials necessaris en aquests moments.

En concret al Campus d’Alcoi, estan en funcionament 7 impressores per a crear els suports de les màscares de protecció. El professor Jaume Masiá està coordinant el treball de Coronavirus Makers en tot Alcoi, del qual formen part quasi un centenar de persones, i explica que: “una vegada impresos, muntem les màscares amb la resta de materials i posteriorment, seguint els protocols de desinfecció, fem la neteja de cada EPI que ja estan preparats per a la seua distribució“.

Amb aquest projecte a més també estan col·laborant empreses locals i institucions, que com Masiá assenyala, “són indispensables per a poder produir aquests EPIS”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *