foradia subscriutegrat

La Setmana de la Ciència de la UPV porta les ‘Caferències’

Aquestes xarrades es duran a terme el pròxim dijous 20 de maig a les 19h, en la Plaça Ferrándiz i Carbonell, i serà un encontre amb quatre experts

El pròxim dijous 20 de maig a les 19h, en la Plaça Ferrándiz i Carbonell, van a celebrar-se les ‘Caferències’, un encontre amb quatre experts i professionals en els quals es podran conéixer els últims avanços i estudis sobre temes interessants, i tot açò ho pots fer mentre que gaudeixes d’un café o qualsevol altra beguda.

L’activitat està dins de la Setmana de la Ciència que any rere any organitza el Campus d’Alcoi de la UPV, amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (Ministeri de Ciència i Innovació).

En total hi haurà 4 ‘caferències’. La primera d’elles de la mà de José Cantó, del Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials de la Universitat de València, que parlarà sobre ciència i pandèmia. També participarà el director de l’Institut Universitari de Matemàtica Pura i Aplicada de la Universitat Politècnica de València, José Calabuig amb ‘FakeMaths’. ‘Canvi Climàtic. Veritats i mentides’, serà la ponència de David García García, professor de matemàtiques de la Universitat d’Alacant. I per últim, Ana Mª Peiró, de la Unitat de Farmacologia Clínica I Unitat de Dolor de l’Hospital General d’Alacant, durà a terme la xarrada ‘De mentirijillas a mentiras gordas en medicina’.

Per tal d’assistir s’ha de fer una inscripció en el següent enllaç.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *