foradia cdturisme

Gandia llança la iniciativa #MiraDesDeCasa

Amb motiu de la suspensió de la Fira d'Arts de carrer a la localitat, des del Facebook de Festes de Gandia es podran veure quatre espectacles diaris de les companyies que anaven a participar en aquest esdeveniment

El pròxim dia 27 de març Gandia anava a celebrar la primera edició de la Fira d’Arts de carrer de Gandia ‘MIRA’. Amb aquest esdeveniment es volia convertir a la localitat en un referent nacional d’aquest tipus d’arts.

Amb la seua suspensió, des del departament de Política Festiva i Escena Urbana es vol donar a conéixer a la ciutadania quines companyies anaven a participar des del divendres 27 de març fins al diumenge 29 del mateix mes, i és per això, que des del Facebook de Festes de Gandia, s’ha llançat la iniciativa #MiraDesDeCasa.

Aquest projecte consisteix en presentar quatre espectacles diaris d’aquestes companyies per aquesta xarxa social.

El director general d’Escena Urbana i Política Festiva, Joan Muñoz ha declarat que “la nostra intenció és que els possibles espectadors coneguen els espectacles que teníem programats per això hem creat #MiraDesDeCasa” “Esperem que aquesta situació acabe prompte i que tots puguem gaudir de la Fira Mira de l’any que ve“.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *