foradia elgrat

Gandia tindrà un nou pàrquing gratuït de 330 places

Aquest garatge públic està ubicat al costat del parc Ausiàs March, i compta amb una superfície de 8.000 metres quadrats

Gandia tindrà un nou pàrquing públic i gratuït, de 8.000 metres quadrats i amb una capacitat de 330 places d’aparcament. Aquesta infraestructura estarà al costat del parc Ausiàs March, i es podrà accedir a ell per les avingudes de Vilallonga i d’Alacant. L’actuació ha tingut un cost de 39.000 euros.

Amb les obres que s’han realitzat, que han tingut una durada d’un mes, s’ha aconseguit augmentar la seua capacitat, evitant molèsties i inconvenients que es produïen quan hi havia pluja. Per a construir aquesta nova infraestructura s’han utilitzat materials reciclats perquè no continguen cap residu ferri.

Per al vicealcalde de la localitat aquest nou pàrquing és important, ja que: “la iniciativa facilita l’arribada de gent de Gandia i d’altres punts de la comarca, perquè hi puguen aparcar, i pràcticament en 3 o 4 minuts estar en el Centre Històric”.

En el pàrquing hi ha parcel·les que són municipals, però també hi ha d’àmbit privat, ja que s’ha arribat a un acord amb els propietaris després d’unes negociacions.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *