lasarga mediamborganica

Ontinyent serà el punt de repartiment de material sanitari en la zona de la Vall d’Albaida

Així s'ha decidit des de Generalitat. Es repartira gel desinfectant, mascaretes i guants per a distribuir entre el personal de serveis socials d'atenció primària de les localitats de la comarca

Des de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana s’ha designat a la localitat d’Ontinyent, com a punt de centre de repartiment de material sanitari per als municipis de la Vall d’Albaida i també per a la localitat de La Costera de La Font de la Figuera.

Segon ha informat l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el primer enviament es farà efectiu segurament aquest dijous, per tal de posar-lo a l’abast del personal de serveis socials d’atenció primària i del Servei d’Atenció Domiciliària, tant públics com privats.

Entre el material hi haurà 288 unitats de gel desinfectant, 67 caixes de 50 mascaretes i 20 caixes amb guants.

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *