foradia camaraalcoi

Baixa el nombre de nous positius en les últimes 24 hores

Ahir van ser 584 casos nous, i hui, la consellera Ana Barceló ha informat que hi ha 332 nous positius

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat sobre les noves dades de l’evolució del coronavirus a la nostra comunitat. En les últimes 24 hores s’han registrat 332 nous casos. Aquesta xifra pot donar un poc d’esperança, ja que decreix la xifra respecte ahir, però es vol recordar que açò no significa que ja s’haja arribat al pic de contagis.

D’aquests nous casos hi ha 39 a la província de Castelló, 54 a la d’Alacant i 239 en la província de València.

Aquestes xifres eleven el nombre de positius per coronavirus al País Valencià en 3.532. D’aquests malalts hi ha 1.422 persones ingressades, de les quals 252 estan en la Unitat de Cuidats Intensius.

Malauradament també ha canviat el nombre víctimes mortals, i és que a dia 27 de març ja són 198 les persones que han perdut la vida a causa del COVID-19, 31 persones més en les últimes 24 hores.

Per sort, també cal assenyalar que 73 persones han rebut l’alta. 4 d’aquestes persones són de la província de Castelló, 19 d’Alacant, i 50 de la província de València.

Pel que fa a les residències Barceló ha explicat que hi ha 54 residències amb infectats a tota la Comunitat Valenciana, i ha assenyalat que a la residència d’Alcoi ja són 28 les víctimes mortals per la pandèmia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *