lasarga mediamborganica

El canvi d’hora enguany ens trobarà a casa

Aquest diumenge 29 de març tindrà lloc el canvi d'hora caldrà avançar el rellotge recuperant l’horari d’estiu

El canvi a l’horari estival d’enguany ens trobarà a casa passan la quarentena en protecció del Covid-19. Aquest 2020 tindrem dos canvis d’hora, un a la primavera que farà els dies més llargs i un altre a la tardor. El diumenge 29 de març tindrà lloc el primer. 

Com és habitual, l’últim diumenge de març, a les 2 de la matinada hora peninsular del diumenge 29 de març caldrà avançar el rellotge fins a les 3 (la 1 de la matinada a Canàries passarà a ser les 2), amb el que aquest dia tindrà, oficialment, una hora menys i, durarà fins a les 3h de la matinada, hora peninsular, del diumenge 25 d’octubre. 

Recordem que la primavera va començar el 20 de març a les 4 hores i 50 minuts hora oficial peninsular, segons càlculs de l’Observatori Astronòmic Nacional. Aquesta estació durarà 92 dies i 18 hores, i acaba el 20 de juny amb el començament de l’estiu.

Durant la primavera Venus serà visible després de la posta de sol fins a finals de maig, al final de l’estació passarà a veure’s a l’alba juntament amb Mart, Júpiter i Saturn, que seran visibles durant tota la primavera.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *