Foradia ajualcoitel

L’Ajuntament d’Oliva ha preparat una beca per a menjador

Aquesta beca l'ha preparat el Departament de Benestar Social, i es complementaria a la de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

Des de l’Ajuntament d’Oliva, en concret des del Departament de Benestar Social, volen ajudar a aquelles famílies més vulnerables que no s’han beneficiat del ‘val-beca de menjador’ de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i és per això que obtindran per part del consistori, entre 30 i 50 euros setmanals per a comprar aliments. Aquesta quantitat variarà depenent del nombre de menors o persones dependents al càrrec. Aquesta ajuda estarà vigent mentre que els centres escolars estiguen tancats.

Des d’aquest departament s’ha fet una llista de les famílies que puguen necessitar aquesta ajuda i s’ha contrastat amb les dades de conselleria.

Aquelles persones que siguen beneficiàries del val-menjador municipal rebran la telefonada del personal del departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva, i ells explicaran tota la informació perquè puguen realitzar la seua compra.

Amb aquesta mesura extraordinària pretenem que en aquesta situació d’estat d’alarma, i crisi sanitària, cap xiquet es quede sense menjar en el nostre poble. Agraïm enormement la tasca realitzada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en aquest sentit. Alhora, com a institució més pròxima a la ciutadania, des de l’ajuntament volem complir amb la nostra responsabilitat d’arribar a totes les persones vulnerables“, ha assegurat la regidora delegada de Benestar Social, Yolanda Balaguer.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *