foradia pressupostparticipatiualcoi

El Museu MARQ amplia les seues exposicions a Irán, Portugal i Madrid

Aquestes exposicions haurien de tornar a Alacant en el mes d'abril, però s'està tramitant que continuen en els diferents llocs on estan destinades fins que la situació sanitària es normalitze

El Museu MARQ està tramitant juntament amb la Generalitat, el Ministeri de Cultura i la Junta d’Exportació, l’extensió de les dates de finalització i arreplegada de les peces arqueològiques d’aquest museu que estan d’exhibició en els museus d’Iran, Portugal i Madrid.

A més, l’exposició ‘Ídolos, miradas milenarias’ estarà al museu alacantí, fins que es puga traslladar al seu museu original a Alcalá de Henares.

També s’han vist afectades les excavacions, congressos, publicacions o reunions que el MARQ tenia previst per a pròximament, així com les visites que estaven programades per a les excavacions i per als centres culturals MARQ, MUBAG, l’Instituto Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert i a les sales d’exposicions del Palau Provincial.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *