foradia subscriutegrat

Caixa Ontinyent no cobrarà comissions en la retirada d’efectiu als seus caixers

Aquesta mesura s'ha pres, ja que s'ha arribat un acord amb les entitats adherides a CECA

Caixa Ontinyent s’ha sumat a l’acord al qual han arribat diferents entitats bancàries per a no cobrar cap comissió per la retirada d’efectiu en qualsevol dels seus caixers. Aquesta mesura entrarà en vigor a partir del dilluns 30 de març i estarà vigent durant el temps que dure l’Estat d’Alarma.

Aquesta mesura s’ha pres amb l’objectiu d’evitar desplaçaments als clients en cas de necessitar diners en efectiu, i que per tant que puguen anar al caixer més pròxim sense preocupar-se de les comissions.

Les entitats que han arribat a aquest acord són aquelles que integren CECA, és a dir, l’associació bancària conformada per les caixes d’estalvis i els bancs creats per elles, i que són: CaixaBank, Bankia, Kutxabank, Abanca, Unicaja Banco, Ibercaja Banco, Liberbank, Caixa Pollença i Caixa Ontinyent.

Però, aquesta no és l’única mesura que ha pres Caixa Ontinyent, ja que també des del dilluns 30 de març s’incrementa el límit de les operacions que es poden pagar amb targeta sense utilitzar el pin, passant de 20 € a 50 €.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *