foradia mediambient

Caixa Ontinyent renova l’esponsorització de l’orquestra simfònica

A través de la seua Fundació aportarà 20.000 euros al projecte educatiu musical en el qual estan participant més de 100 alumnes cada any

Caixa Ontinyent ha signat la renovació de l’esponsorització de l’Orquestra Simfònica per a 2023, per a continuar duent a terme un projecte educatiu musical que l’entitat financera està recolzant des de l’any 2015, i en el qual participen més de 100 alumnes de les comarques cada any.

Concretament, la Fundació Caixa Ontinyent aportarà 20.000 euros que permetran impulsar les accions formatives i culturals de caràcter musical entre les quals destaca la seua programació de concerts, on es compta amb convidats de prestigi musical.

Per a aquest 2023 ja s’han programat quatre concerts: Música per a l’escena, Nino Bravo simfònic, 20 anys d’orquestra simfònica a Ontinyent, i finalment, un de Beethoven.

L’acord s’ha signat entre José Pla, president de Caixa Ontinyent, i pel director de l’Escola Musical Ad libitum, Lluís Muñoz, que ha manifestat el seu agraïment “per continuar comptant amb Caixa Ontinyent per a aquest projecte formatiu, un trampolí perquè els nostres joves músics puguen dedicar-se de manera professional”.

Per la seua part, Pla ha destacat “la importància de donar suport a iniciatives com esta orquestra, un projecte formatiu que permet als nostres joves formar-se al costat de grans professionals. És una aposta clara per la cultura i el talent, i una manera d’oferir oportunitats de futur als nostres joves”. A més a més, ha recordat que “la reversió de beneficis en accions socials és possible gràcies a la confiança dels nostres clients. Són ells, amb les seues operacions, els que possibiliten una obra social d’un valor incalculable”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *