foradia

Els Populars d’Alcoi ofereixen la seua ajuda per a consensuar mesures econòmiques

Quique Ruiz ha celebrat que "per fi el PSOE haja reaccionat i tres setmanes després de l'inici de la Crisi anuncie que comença a treballar" en aquestes mesures

El Partit Popular d’Alcoi demana al Govern local que concrete i agilite les mesures per a fer front a l’impacte econòmic de la COVID-19. El portaveu d’aquest grup municipal, Quique Ruiz, ha celebrat que “per fi el PSOE haja reaccionat i tres setmanes després de l’inici de la crisi anuncie que comença a treballar en l’aplicació de mesures“.

Des del PP volen recordar que ells ja van presentar fa dos setmanes propostes, però que no ha tingut resposta.

Els populars demanen al govern local que consensuen aquest pla econòmic per a “no caure en decisions improvisades i poc efectives“, i a més, Ruiz demana “agilitat i diàleg” per a definir les mesures que ajuden a pal·liar els danys econòmics provocats pel coronavirus.

El PSOE té sobre la taula unes propostes concretes del Partit Popular que haurien de servir, almenys, per a iniciar un diàleg“, ha afegit Quique Ruiz.

Les propostes de les quals parla, es van presentar el dia 20 de març i es pretén ajornar els pagaments voluntaris d’impostos i taxes durant el primer semestre de l’any. Una altra de les propostes van ser unes bonificacions als negocis en els impostos de béns immobles, activitats econòmiques i vehicles, així com en les taxes de recollida de residus i de terrasses de bars.

Aquest paquet de mesures també incloïa la suspensió del cobrament de l’IBI i de la taxa de recollida de residus a les famílies que tinguen a algun membre afectat per acomiadaments o ERTES.

Des de la lleialtat al Govern de la ciutat estem disposats a ajudar en aquesta crisi i a aportar alternatives perquè les seues conseqüències econòmiques siguen les menors possibles. Confiem que el PSOE no vulga treballar sol i compte amb tots per a superar com més prompte millor aquesta situació“, conclou el portaveu del PP.

Font: Redacció./


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *