Foradia subscriutegrat

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat reforça la Promoció econòmica

Amb aquesta mesura volen sumar-se a la lluita per a pal·liar els efectes de la crisi en les persones autònomes i persones desocupades

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat també vol aportar la seua ajuda davant la situació generada per la crisi sanitària de la COVID-19, i és per això que han decidit reforçar la seua àrea de promoció econòmica per a lluitar contra els efectes d’aquesta crisi en les persones autònomes i desocupades.

Els autònoms tindran al seu abast un servei d’assistència per tal de rebre informació sobre les ajudes que poden sol·licitar. Des de la Mancomunitat informen que les ajudes de la Generalitat Valenciana es podran demanar a partir del 8 d’abril.

Pel que fa a les persones desocupades, es continua treballant per a publicar noves ofertes en el portal d’ocupació, així que és un bon moment perquè les persones desocupades es registren en el portal i dediquen temps a emplenar correctament el seu currículum. A més, les empreses que es troben davant la necessitat de reforçar la seua plantilla poden comptar amb l’ajuda del portal d’ocupació per a realitzar el procés de forma senzilla i eficient, que disposa d’una base de dades de vora 400 persones desocupades de les comarques.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *