foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Oliva avança el llançament de la seua APP

En aquesta aplicació es podrà consultar la informació del Gabinet de Crisi de l'Ajuntament, així com informació de la Policia, Sanitat i les Conselleries i Ministeris

L’Ajuntament d’Oliva ha avançat el llançament de la seua APP a causa de l’emergència del coronavirus. Amb aquesta ferramenta, la ciutadania podrà consultar la informació del Gabinet de Crisi Permanent del COVID-19 de l’Ajuntament d’Oliva, i també informació de la Policia, de Sanitat, i de les Conselleries de la Generalitat i dels Ministeris del Govern Central.

L’aplicació de l’Ajuntament també permet enviar notificacions directes als terminals, una funció molt útil en aquest moment per poder fer arribar informació directa a la població. Aquestes notificacions arribaran als terminals dels veïns i veïnes d’Oliva, amb un text breu, que explicarà les pautes conductuals i les mesures que es prenen per tal de fer front a la pandèmia.

Una altra de les funcions d’aquesta ferramenta és que la ciutadania està informada a través de fons oficials, per tal d’evitar rumors en aquests moments d’incertesa.

Actualment aquesta APP està disponible sols per a Android, però en pocs dies també podran descarregar-la els usuaris de iOS.

A més de l’aplicació, l’Ajuntament també ha posat en funcionament un espai en la seua pàgina web on es podrà consultar tot el que es refereix amb l’Estat d’Alarma, en el qual es podran trobar telèfons d’interés, pautes per a evitar el contagi, serveis especials o les mesures que es van adoptant des del consistori d’Oliva.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *