lasarga subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi demana a la conselleria de Sanitat que excloga a Domus Vi en la reubicació de malalts

Aquest escrit està recolzat per tots els grups polítics que formen l'Ajuntament d'Alcoi, ja que es va acordar en la Junta de Portaveus celebrada durant el dilluns 6 d'abril

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha enviat un escrit a la Conselleria de Sanitat en el qual demanen que no s’incloga a la residència d’ancians Domus Vi d’Alcoi en el nou protocol en el qual es vol reubicar als malalts de les residències de persones grans a altres geriàtrics.

Aquest escrit està recolzat per tots els grups polítics que formen la Corporació Municipal, ja que es va acordar en la Junta de Portaveus que es va celebrar durant el 6 d’abril.

Segons diu aquest escrit, no posen en dubte els criteris que ha seguit la conselleria per tal d’aplicar aquest protocol, però des de l’Ajuntament expliquen que aquesta reubicació de nous malalts al Domus Vi significaria una càrrega doble al personal sanitari d’aquest centre i que podria dificultar el treball que s’està realitzant, i per tant que seria més complicat controlar aquesta epidèmia.

A més argumenten que si no hi ha més malalts a aquesta residència, es poden reduir les possibilitats de contagi, reduir el brot, i fins i tot evitar noves morts.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *